Groepsaccommodatie

Ben je op zoek naar de perfecte inspirerende locatie voor je bedrijfsevenement, retraite, training of workshop, gericht op de thema's verbinden & ontwikkelen & ontspannen? Dan zit je op deze pagina goed! BYNT biedt alles wat je nodig hebt. 

Met prachtige appartementen, een sfeervolle lounge met keuken en 3 sfeervolle ruimtes waar er in alle privacy mogelijkheden zijn voor goede ideeen, diepgaande gesprekken en persoonlijke groei. 

Onze buitenplaats met vele terrassen en de BYNT boulevard maakt het plaatje compleet.   Jouw gezelschap kan deze locatie exclusief voor jullie gezelschap afhuren, zodat jullie de volledige locatie met tuin tot jullie eigen beschikking hebben, je kunt in vrijheid en met privacy jullie verblijf inrichten, ben je juist wel op zoek naar een geheel ontzorgde ervaring?  Dan kunnen wij een compleet programma op maat samenstellen. 

Speciaal voor grotere groepen hebben wij diverse activiteiten samengesteld die garant staan voor de verbetering van het teamgevoel en de vitaliteit van het gezelschap. 

Geniet bijvoorbeeld van een dag skutsjesilen, of boek een van de inspirerende activiteiten voor de aanpak van gezondheid van medewerkers en de organisatie.

Wij kunnen ook de catering voor jullie verzorgen! Wij werken samen met partners die met lokale en biologische producten werken. 

Wil je meer weten over onze diensten en tarieven? We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je de informatie te sturen die je nodig hebt. Of je nu al een concrete periode in gedachten hebt of nog aan het brainstormen bent, wij zijn er om je te helpen. 

Wil je onze digitale brochure ontvangen met de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.