Retraites

retraite

Laat je onderdompelen!

 

ADEMSESSIES | YOGA CACOA CEREMONIE | HUMAN DESIGN | STILTE WANDELING | KAMPVUUR | DINER 2 OVERNACHTINGEN | BABBEL | WELLNESS | GOODIEBAG t.w.v 35,-

 

Verbinding, inzicht en inspiratie
Welkom bij onze eerste retraite, een weekend gewijd aan verbinding, inzicht en inspiratie! We nodigen je uit om deel te nemen aan een bijzondere ervaring waar selfcare centraal staat. Deze dag belooft een ontmoetingsplaats te zijn voor prachtige zielen en onvergetelijke momenten.

In een omgeving doordrenkt van positiviteit, rust & water bieden we een programma aan dat speciaal is samengesteld om jou te omringen met waardevolle workshops. Laat inspiratie vrij stromen, geef inzichten de ruimte om te bloeien en geniet van de kracht van verbinding.

Onze retraite is meer dan alleen een evenement; het is een kans om jezelf te omarmen en te koesteren. Maak gebruik van de mogelijkheid om deel te nemen aan inspirerende individuele sessies die speciaal voor jou zijn ontworpen.

Je zult genieten van een verblijf in een van onze ruime en comfortabele appartementen, elk met een uniek karakter. Onze accommodaties bieden een scala aan faciliteiten voor jouw gemak. Elk appartement beschikt over comfortabele boxspringbedden die bij aankomst al zijn opgemaakt. De aparte badkamers zijn uitgerust met een douche, toilet, föhn en spiegel, en voorzien van ecologische, heerlijk geurende toiletartikelen. Je zult je verblijf delen met anderen, waardoor de ervaring nog rijker en gezelliger wordt. Je kunt er ook voor kiezen om voor jezelf een kamer te boeken. 

Samen creëren we een sfeer waarin zelfliefde en welzijn centraal staan. We nodigen je uit om deel uit te maken van deze bijzondere dag, waar mooie mensen samenkomen, waar ervaringen worden gedeeld en waar je van opbloeit. Zie jij jezelf al daar? We kijken ernaar uit om samen met jou een onvergetelijke dag vol verbinding, inzicht en inspiratie te beleven!

 

3-daags programma

 

Dag 1

vanaf 15.00 Aankomst en check-in accommodatie

18.00 : Ontvangst, kennismaking & avondeten 

Vrije tijd & wellness

 

Dag 2

09.00-10.00: Ontbijt in de lounge

11.00: Yoga cacao ceremonie

13.00: Lunch

14.30: Human design sessie

16.00: Vrije tijd

18.00: Avondeten

20.00: Stilte wandeling 

21.00: Kampvuur babbel

Vrije tijd

 

Dag 3

8.30-9.30: ontbijt

10.00: Ademsessie 

11.00: gezamenlijke afsluiting

12.00: check -uit

 

De specifieke datum en aanmeldingsinstructies worden binnenkort bekendgemaakt.

Prijs: 385,-

Er zijn geen aanbiedingen.

Adresgegevens:

It Ges 10
8606JK Sneek

Contactformulier:


* verplicht veld