Wie zijn wij

 

Bij BYNT draait het naast rust, ruimte en ontspanning om verbinding.  Het is geen toeval dat we hebben gekozen voor deze naam die perfect past bij onze visie.

De accommodatie die jouw welzijn centraal stelt en je rust, ruimte en ontspanning biedt. Of je nu op zoek bent naar een plek om tot rust te komen, aan zelfontwikkeling te werken of gewoon wilt genieten van een heerlijke vakantie, Bynt heeft alles wat je nodig hebt.

Onze ruime en sfeervolle appartementen zijn perfect voor zorgprofessionals die een retraite willen organiseren en een accommodatie zoeken, bedrijven die een inspirerende locatie zoeken voor hun teambuildingactiviteiten, of vakantiegangers die willen genieten van alle faciliteiten die we te bieden hebben. Daarnaast kun je ook onze volledige boerderij huren, met of zonder programma's.

Bynt is niet zomaar een accommodatie, het is een vernieuwend concept dat gericht is op jouw welzijn. We organiseren zelf ook regelmatig retraites en themareizen waarin we verschillende diensten aanbieden zoals yogalessen, sportlessen, ademsessies en workshops. Bij ons draait alles om verbinding maken met jezelf en anderen, nieuwe inzichten opdoen en werken aan een fijner leven met meer energie en zingeving.

Waar wacht je nog op. Kom naar Bynt.  Je verdient het!